Haz

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı bugün tamamlanmıştır. Okulumuzdaki eğitim süresini tamamlayan 8.sınıf öğrencilerimizn mezuniyet töreni yapılan kutlama programı ile gerçekleşmiştir. Yapılan kutlamada  aynı zamanda okulumuuzdaki görev süresini tamamlayan Matematik Öğretmeni Mehmet ERDOĞANOĞLU veda konuşmasını yapmış Okul Müdürü Ali TURAN tarafından kendisine okul içindeki özverili çalışmalarından dolayı plaket takdim edilmiştir.  Bayrak ve Flama töreninin ardından okulda sıralamaya giren öğrenciler plaketlerini aldı ve kep atma törenine geçildi. Öğrencilerimize önlerindeki eğitim öğretim hayatında başarılar diler tüm öğrencilere iyi tatiller dileriz.

ARMUTÇUK ORTAOKULU

1.Gizem BOZ

2.Eylül Elif KURUKUZ

3.Hazal AKYILDIZ

May

Zonguldak ilinde düzenlenen Okul sporları Badminton müsabakalarında; küçük erkekler takımımız il birincisi, kız takımımız ise il ikincisi olarak müsabakalardan kupa ile döndüler. Öğretmenimiz Musa FİDAN'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Küçük Kızlar Badminton Takımı : Ayça UZUN, Cemre DEMİREL, Ecrin YILDIZ, Ebrar YILDIZ, Fatma YALÇIN

Küçük Erkekler Badmin Takımı : Muhammet Anıl ÇELİK, Emincan ÖZTÜRK, Abdurrahim ŞENER, Yağız Taha KALYONCUOĞLU, Umut Kaan BEŞEL

May

İlçemiz tarafından düzenlenen Ereğli Robotik ve Kodlama Şenliğine okulumuz 6.sınıf öğrencilerinden Muhammet Anıl ÇELİK ve Anıl ÇELİK ile Scratch programında tasarladıkları kendi oyunları ile katılmışlardır. Tüm Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katıldığı bu şenikte birçok özel firmada etkinliğe katılmıştır.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi´nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Atatürk, 23 Nisan 1924´te ´23 Nisan´ gününün çocuk bayramı olarak kutlanmasına karar vermiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun düzenlemiş olduğu kutlama programı ile kutlanmıştır. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulun bulunduğu çevredeki kirliliğe dikkati çekmek için ;Okul yönetimi, değerler eğitimi kapsamındaki bu çalışma ile temiz çevre ve doğayı koruma farkındalığı oluşturmaya yönelik etkinlik düzenlemiştir. Bu etkinlikle okul çevresindeki atıklar temizlenmiş öğrencilere doğayı koruma bilinci aşılanmıştır.

Kas

Atatürk´ün Millet Mektepleri Başöğretmeni olduğu 24 Kasım,1981 yılında Öğretmenler Günü olarak kabul edildi.Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk her seferinde eğitime ve öğretmenlere verdiği değeri dile getirmiştir. Öğretmenler Günü Okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.