Ekm

Cumhuriyetimiz artık bir asırlık. Cumhuriyetimizin 100.Yılını Armutçuk Ortaokulu olarak coşkuyla kutladık. Nice 100. yıllara ...

Ekm

Gençlik Spor Bakanlığı ve Uzunmehmet KYK yurdu işbirliği ile yapılan "100 Balon 100 Çocuk" projesi kapsamına okulumuzu ziyaret ederek çeşitli etkinliklerde bulunuldu.

Ekm

Cumhuriyet'in 100.Yılında Türkiye Cumhuriyet'inin başkenti Ankara'ya Armutçuk Ortaokulu olarak gezimizi düzenledik. Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, I.TBMM-II.TBMM ziyareti ve Millet Kütüphanesi ziyaretiyle Ankara gezimizi tamamladık.

Ekm

Bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan "Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyet'in 100. Yılında Eğitim Sempozyumu" başvuruları başladı.
Son başvuru 20 EKİM

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 19 Ekim 2023 Saat 15:00'da okulumuzda yapılacaktı. Tüm velilerimiz toplantıya katılacaktır.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları tamamlandı.Yeni eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı sağlıklı olmasını diliyoruz.

Haz

DUYURU

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar ile hazırlık sınıfı öğrencilerinin katılımıyla 3 Eylül 2023 tarihinde yapılacaktır.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sonuna kadar işlenen konu, kazanım ve açıklamaları kapsayacaktır. 01.06.2023

Ali TURAN Okul Müdürü

May

Zonguldak İl J.K.lığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kdz.Ereğli RAM'de görevli psikolojik danışman ve rehber öğretmenler ile birlikte,siber farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında "İnternet ve Teknoloji Bağımlılığı,Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı vb." konularında Siber Farkındalık Eğitimi verilmişti.

May

Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Milli Bayramı" adıyla kutlanmaya başlandı. Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Haz

15 Temmuz Gecesi vatanın elden gideceğini ve televizyonda ilk gördüğünde gözünde Kıbrıs'ın canlandığını ifade etmiştir.

Kendisinin Lefkoşe Beşparmak dağlarında ve Kiraz köy de düşmanla karşı karşıya kaldığı anılarının canlandığını söylemiştir

Gazimizin Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip ERDOĞAN'ın emri üzerine hazır vaziyette olduğunu meydanlara çıktığını

Ülkemiz adına canını vermek üzere harekete geçtiğini ifade etmiştir.

Gazimiz olaylar karşısında sıkıntı ve endişeye düştüğünü ancak kararlı ve ülke bütünlüğünün korunması adına Cumhurbaşkanımızın da emri ile

umut ve heyecan içerisine girdiğini bu ülkenin Şehit toprakları olduğunu kimsenin el uzatmaya gücünün yetmeyeceğini gerektiğinde canını ortaya

ortaya koyarak Şehit olabileceğini bundan da gurur duyacağını ifade etmiştir.

Gazimizle söyleşimiz gayet olumlu geçmiş olup kendileri de unutulmadıkları hususunda teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Mrt

Okul Sporları Yıldız Kızlar Badminton müsabakalarında okulumuzu temsil eden kız takımımız il birincisi oldu ve bölge finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimiz Cemre DEMİREL, Ebrar YILDIZ, Ecrin YILDIZ, Rabia Elif KILIÇ,Fatma YALÇIN'ı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Musa FİDAN'ı başarılarından dolayı tebrik eder bölge finallerinde de başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Türk Kızılayı Ereğli Şubesi ekibi tarafından 6 Mayıs Perşembe günü (10:00 ile 17:00 saatleri arasında) kan bağışı için Kandilli Sağlık Ocağında kan bağışı etkinliği düzenlenmiştir.

Kan bağışı yapmak isteyenler Kandilli Sağlık Ocağında kan bağışında bulunmuştur. Okulumuz Kızılay ve Kan bağışı Kulübü olarak çevredeki vatandaşlarımıza bilgilendirme yaparak broşür dağıtımı yapılmış ve tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ettik.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Programda öğretmenler gününün önemi ile ilgili metin ve şiirler okundu. Daha sonra 6/A sınıfının hazırlamış olduğu gösteri izlendi. Programın son kısmında 8.Sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu skeçlerle kutlama sona erdi. Başta "Dünyanın her tarafında öğretmenler insan toğluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır." diyen Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Kasım ara tatili kapsamında okulumuzda "Satranç ve Mangala Turnuvası" öğrencilerimizin katılımı ile yapıldı. Güzel mücadelelere sahne olan turnuvada Satranç Turnuvası'nı finalde 7/B sınıfından M.Anıl ÇELİK'i yenen 5/A İHO sınıfından MERT DOĞAN kazandı. Mangala Turnuvasında ise son üçe 5/A sınıfından Gamze ÖZDEMİROĞLU, 6/A Ebrar YILDIZ ve 8/B sınıfından Tuanna YAĞMUROĞLU kaldı. Kazanan ise iki rakibinide yenen 6/A Ebrar YILDIZ oldu. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.