Armutçuk Ortaokulu

Adres
KANDİLLİ BELDESİ YENİ MAH. ŞEHİT ASTEĞMEN METİN KÖKSAL SK. ARMUTCUK ORTAOKULU BLOK NO: 25 EREĞLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında yaşama hazırlarken; onları anadilinde başarılı, yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici nesiller yetiştirmektir. Millî eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini,öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır. Sorumluluk sahibi, çalışkan, Kendisini ifade edebilen, özgüveni yüksek, Kendisiyle ve çevresiyle barışık, uyumlu, Her zaman doğruyu söyleyen, özü sözü bir, Ülkesini seven, ülkesine güvenen, Uygar dünyaya uyum sağlayabilen, Değişime açık, yeniliğe istekli, Gerektiğinde risk alabilen, kararlar verebilen, Toplumsal duyarlılığı yüksek, Okumayı, araştırmayı, keşfetmeyi zevk haline dönüştüren, Soru sormayı, sorularla düşünmeyi alışkanlık haline getiren, Analizler, sentezler, çıkarımlar yapabilen, Kişisel yeteneklerinin farkında olan, Üretken ve yaratıcı, Bilimde, sporda, sanatta, iletişimde başarıya odaklanmış, Bilgiye erişmeyi ve kullanmayı öğrenmiş, Geçmişini bilen, geleceğine umutla bakabilen, Çıkabileceği en yüksek zirveyi hedefleyen, Geleneklere, inançlara, kültürel mirasa saygılı, Çevresine pozitif enerji yayan, sağlığına özen gösteren, çağdaş, laik, özgür ve demokratik bir Türkiye İdealinden ödün vermeyen, ülkesini çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmayı Hedefleyen bir gençliğe hazırlamaktır.
Kaloriferli
Karayolu Kandilli Belediyesi Halk Otobüsleri ile
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kdz Ereğli İlçesi Kandilli Beldesi sınırları içinde bulunmaktadır. Beldemizin nüfusu 3525dir.Denizden yüksekliği 96 metredir.
İL MERKEZİNE 37 KM İLÇE MERKEZİNE 18 KM