Zuhal EFE - OKUL MÜDÜRÜ

1980 Kdz.Ereğli doğumludur.İlkokulu Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Orta ve Lise eğitimini ise Karadeniz Ereğli Anadolu Lİsesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde tamamlamış, Yüksek Lisan eğitimini ise Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde ´Sonlu Boyutlu Fuzzy Normlu Lineer Uzayları´ konusunda yapmıştır. 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında Nurdan ve A.Orhan Oğuz Ortaokulunda göreve başlamıştır. Bu okuldaki 12 yıllık öğretmenliğin son iki yılı idarecilik görevine başlamış sonrasında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 1 yıl süre ile Turgut Reis´te Matematik öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2016-2017 yılında Kdz.Ereğli HAlk Eğitim Merkezi Müdür YArdımcısı ve Müdürlük görevine vekalet etmiş 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olar kgörev yapmıştır. Ağustos 2018 tarihinden itibaren 5 yıl süre ile İsmet İnönü İlkokulu/Ortaokulu Müdürlük görevinde bulunmuş ve son idarecilik görev yeri değişikliği ile Okulumuz Armutçuk Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda 2023 Ağustos itibari ile göreve başlamıştır. Evli ve 2 Kız çocuk annesidir.